Zakaj izbrati montažno hišo?


Še niste prepričani ali bo vaš novi dom postala tradicionalna ali montažna hiša? Poleg velike prednosti pri montažni gradnji, ki je prihranek časa od začetka gradnje do vselitve, imajo montažne hiše tudi mnogo drugih prednosti. Ena izmed njih je tudi energetska učinkovitost, ki je v današnjem času vedno bolj cenjena.

Prihranite dragoceni čas

Čas gradnje montažne hiše je bistveno krajši, v primerjavi s tradicionalnimi gradnjami. Montažna hiša je lahko pripravljena na vselitev po le približno 3-6 mesecih od pričetka gradnje. Osnovna faza po kateri je montažna hiša zaprta, pa je dokončana v dobrem tednu dni.

Čas je denar, zato je hitra gradnja montažne hiše velika prednost, saj preteče zelo malo časa od odločitve za hišo, do pričetka gradnje in dokončanja ter vselitve.

Bodite energetsko učinkoviti

Montažne hiše z leseno strukturo, nudijo visoko stopnjo varčevanja z energijo. Bodite ponosni lastniki nizkoenergijske montažne hiše, ki se ogreva na obnovljive vire in je prijazna do okolja. Norgeshus montažne hiše so nizkoenergijske, dogradimo jih lahko v skoraj nič energijske. Ustvarite skupaj z nami svoj novi dom v sožitju z naravo.

Mislite tudi na okolje

Ob gradnji montažne hiše je na gradbišču precej manj odpadkov, kot pri gradnji tradicionalne hiše. Gradbeni proces v bistvu poteka v sodobni, dobro zasnovani proizvodnji, kjer se izdeluje konstrukcija, na lokaciji gradnji pa poteka le postavitev.

Montažne hiše so zgrajene iz okolju prijaznih materialov in veljajo za »zelene« domove. Izdelane so iz trajnostnih materialov, ki zmanjšujejo emisije toplogrednih plinov.

Prihranite denar

Montažne hiše običajno stanejo od 15-20% manj od tradicionalne gradnje, kar je posledica hitre gradnje, učinkovitosti materiala in omejenih odpadkov. Norgeshus montažne hiše so cenovno dostopne širokemu slovenskemu trgu, vendar ne na račun kvalitete, ker je le ta na prvem mestu. Norgeshus montažne hiše so visoko kakovostne, uporabljen je le najboljši mednarodno certificiran les. Tudi vsi ostali materiali in izdelki so skrbno izbrani in najkakovostnejši.

Odločite se za visoko potresno odpornost

Montaže hiše so zgrajene vsaj tako močno, kot tradicionalne hiše. Mnogo montažnih hiš se nahaja v potresno najbolj občutljivih območjih po svetu. Vsaka gradnja montažne hiše je individualno zasnovana in prilagojena glede na naravni teren. Napačno je prepričanje, da so montažne hiše lahke, ki ob potresu kar razpadejo. Nove, sodobne montažne hiše so grajene močneje od tradicionalnih hiš.

Gradite zase in naslednje generacije ter prihranite pri vzdrževanju

Montažne hiše so trajne, grajene tako, da zdržijo tudi ekstremne vremenske razmere (močan veter, dež, sneg). Konstrukcija je močna in kvalitetna, z desetletno garancijo, v primeru gradnje na ključ pa vam nudimo petdesetletno garancijo. Montažne hiše imajo skrbno oblikovano konstrukcijo, dom pa bodo ponudile ne le vam, ampak tudi naslednjim generacijam.

Naše montažne hiše so zgrajene v sodobnem okolju, uporabljeni pa so le visoko kakovostni materiali, ki so mednarodno certificirani. Izdelava je natančna, namenjena dolgi življenjski dobi. Vzdrževalnih stroškov z montažno gradnjo praktično ne bo, v primerjavi s tradicionalno, kjer se lahko odkrivajo nove in nove skrite napake.

Večji izkoristek prostora

Montažna hiša ima večji izkoristek prostora. Izolacija je vgrajena v skelet, zato ima v primerjavi s klasično gradnjo pri enaki debelini izolacije skoraj polovico tanjše stene. Razlika v bivalni površini je lahko tudi 10%.

Oblikujte svojo hišo iz sanj

Montažna hiša nima nikakršnih dizajnerskih omejitev, možnosti so neskončne (z omejitvami glede na lokacijsko informacijo). Naša ponudba obsega tipske hiše, lahko pa vaš novi dom izdelamo popolnoma po vaših načrtih.

Ustvarite svoj sanjski montažni dom skupaj z nami. Preglejte našo ponudbo tipskih hiš ali ustvarite svoje lastne načrte.

Mi gradimo za vas v sožitju z naravo!

Kontaktirajte nas

[wpdevart_forms id=”1″ ]