O NORGESHUS


Podjetje Norgeshus d.o.o. je zastopnik montažnih hiš Norgeshus s proizvodnjo v estonskem Tallinnu, kjer so specializirani za proizvodnjo lesenih montažnih hiš za Skandinavijo, Italijo, Nemčijo, Švico, Avstrijo, Luksemburg, Španijo in Slovenijo.

Vodilo je trdno prepričanje, da je mogoče zgraditi stabilno hišo, najvišje kakovosti, ki bo ustrezala podnebnim zahtevam in predpisom ter imela dostopno ceno. Vsaka hiša je skrbno zasnovana, na podlagi usposobljenosti in mnogo izkušenj. Vodilo je brezhibna kakovost.

Lesena gradnja iz sušenega, skobljanega, spojenega masivnega lesa dolžine 13m, omogoča gradnjo izredno stabilnih stavb do 3 nadstropjih.

Montažne hiše Norgeshus so nizkoenergijske hiše izdelane iz mednarodno certificiranega skandinavskega lesa najvišje kakovosti. Kvaliteta materialov in izvedbe je na prvem mestu, zato je končni rezultat obojestransko zadovoljstvo. Upoštevajoč želje in potrebe investitorja gradimo okolju prijazne hiše, ki so cenovno dostopne, ugodno pa bo tudi življenje v njih.

Zunanje stene in streha so zasnovani za minimalno izgubo energije in ohranjanje toplote v hiši, tudi v vetru, dežju in snegu.

Ste sam svoj mojster ali želite brezskrbno vselitev v hišo izdelano na ključ? Pri nas lahko izberete možnost, ki vam je pisana na kožo. Preglejte našo ponudbo tipskih projektov ali pa nam pošljite lastne načrte za vašo novo hišo.

info@skandinavske-hiske.si

Podatki o podjetju:

Norgeshus, podjetje za inženiring in storitve, d.o.o.
Usnjarska cesta 8
SI-1241 Kamnik

ID za DDV: SI94583854

Kontakt:

info@skandinavske-hiske.si