Ekipa podjetja Norgeshus d.o.o. smo zastopniki za prodajo skandinavskih montažnih hiš Norgeshus v Sloveniji. Smo del velike celote, ki deluje po celotni Evropi. Mnogo montažnih hiš Norgeshus stoji v skandinavskih državah, Italiji, Španiji, Nemčiji, Luksemburgu, na Portugalskem in Rusiji.

Skrbno načrtovan skelet montažne hiše Norgeshus je izdelan v proizvodnji v Estoniji, kjer je glavno vodilo brezhibna kakovost, za izdelavo se uporabi le mednarodno certificiran skandinavski les. Sušen, skobljan in spojen masivni les dolžine 13m, omogoča gradnjo izredno stabilnih hiš do treh nadstropij. Vsaka hiša je skrbno zasnovana, na podlagi usposobljenosti in mnogo izkušenj.

Izrednega pomena za kakovostno izdelavo in zadovoljstvo investitorjev pa je izvedba montaže in nadaljnje faze gradnje, za kar poskrbi naša strokovna ekipa in izkušeni podizvajalci.

Kvaliteta materialov in izvedbe je na prvem mestu, zato je končni rezultat obojestransko zadovoljstvo. Upoštevajoč želje in potrebe investitorja gradimo okolju prijazne nizkoenergijske hiše, ki so cenovno dostopne, ugodno pa bo tudi življenje v njih.


Zunanje stene montažnih hiš Norgeshus so zasnovane za minimalno izgubo energije in ohranjanje toplote v hiši, tudi v vetru, dežju in snegu.

Ste sam svoj mojster ali želite brezskrbno vselitev v hišo izdelano na ključ? Pri nas lahko izberete možnost, ki vam je pisana na kožo. Smo prilagodljivi in upoštevamo želje naših investitorjev.

Preglejte ponudbo naših tipskih projektov ali pa nam pošljite lastne načrte.

Podatki o podjetju:

Norgeshus d.o.o.

Usnjarska cesta 8

1241 Kamnik

ID za DDV: SI94583854

Kontakt: info@skandinavske-hiske.si

KONTAKTNI OBRAZEC 

Norgeshus d.o.o. 

Usnjarska cesta 8

1241 Kamnik 

Vzpostavite PRVI STIK Z NAMI preko kontaktnega obrazca ali na email: info@skandinavske-hiske.si

 

Kontaktirajte nas za termin srečanja! Smo prilagodljivi v dopoldanskem in popoldanskem času

 

Email: 

info@skandinavske-hiske.si