Zatočišče Vezzena Lavarone


V teh dneh, se na območju smučišča Lavarone Luserna v Italiji intenzivno pripravlja infrastruktura za prihajajočo smučarsko sezono. Pri tem sodeluje tudi ekipa Norgeshus, ki gradi novo nizko energijsko zatočišče ski resorta Vezzena, osrednjo točko območja zimske in letne sezone. V zimskem času na območju obratuje smučišče, v poletnem času pa se prelevi v kolesarski park.

Gradnja osrednje točke ski resorta smučišča Lavarone

Ekipa Norgeshus je zasnovala novo nizko energijsko montažno zatočišče Vezzena, katerega glavno vodilo je vsestranskost. Zatočišče ne bo le mesto za osvežitev in druženje, ampak tudi funkcionalno storitveno središče za izposojo smučarske opreme v zimskem času ter koles in gorniške opreme v poletnem času, nudilo bo tudi podporo interaktivnim šolskim taborom in drugim aktivnostim.

Iz arhitekturnega vidika bo zatočišče povezano z edinstveno gorsko pokrajino, hkrati pa bo vključevalo filozofijo Norgeshus; lesena gradnja v nizko energijski izvedbi za najvišje udobje uporabnikov zatočišča.

Obiščite Lavarone Luserna v zimskem ali poletnem času ter pod streho Norgeshus zatočišča Vezzena začutite domačnost in toplino.

Norgeshus montažna hiša lahko postane tudi vaš topel dom, preglejte naše tipske predloge.