Najhitreje od ideje za gradnjo do vselitve


Sanjate o svoji lastni hiši?

Gradnja hiše je življenjski projekt, za katerega je ponavadi potrebna zelo visoka investicija. Premislek in preudaren načrt sta zelo pomembna. Sanje o lastni hiši, dvorišču, svojem vrtičku in terasi za sproščanje nemalokrat ostanejo le sanje, pa čeprav je bila odločitev o gradnji svojega doma zelo trdna. Ponavadi se ustavi pri finančnih izračunih, ko ugotovimo, da investicija presega naše zmožnosti.

Naj Norgeshus skandinavska montažna hiša postane vaš novi dom

Realizirajte svoje sanje z nami! Prepustite nam gradnjo hiše, ki bo v približno štirih mesecih postala vaš novi dom (čas od pričetka gradnja do vselitve). Naša vizija je na trgu ponuditi cenovno dostopne in visoko kvalitetne nizkoenergijske montažne hiše. Vaša maksimalna investicija za gradnjo hiše je za nas izziv, ki ga želimo uspešno opraviti. Združili bomo vaše želje in naše predloge ter izdelali preudarni načrt za gradnjo hiše, ki bo v zelo kratkem času postala vaš dom.

Izberite montažno hišo iz naše ponudbe ali nam pošljite lastne načrte.

V kolikor že imate svoje lastno zemljišče in je le to tudi že komunalno opremljeno, se lahko takoj prične priprava projekta za gradnjo.

Najhitreje do vselitve in ugodnega življenja z izbiro montažne hiše

Montažna hiša je izdelana iz lesa, kar pomeni, da ne bo le začetna investicija ugodna, ampak tudi življenje v njej. Montažna hiša nudi visoko stopnjo varčevanja z energijo. Stene in streha so zasnovani tako, da zagotavljajo nizko izgubo toplote, hiša zato ohranja toploto tudi v vetru, dežju, snegu.

Skupaj z našo ekipo strokovnjakov in preudarnim načrtom lahko ogromno privarčujemo pri gradnji hiše, še vedno pa zgradimo in opremimo čudovito hišo, ki bo navdušila vsakogar, življenje v njej pa bo udobno, praktično in cenovno ugodno.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo pripravili in realizirali idejo za vašo bodočo hišo!

[wpdevart_forms id=”1″ ]