Informativni izračun gradnje na ključ


V postopku odločanja o gradnji lastne hiše, vas kot investitorja verjetno zanima kar najbolj točni izračun gradnje na ključ.

Na naši spletni strani imamo za ta namen pri vsaki hiši dostopen informativni izračun gradnje na ključ po fazah. Izračuni so namenjeni čim bolj realni predstavi investitorja o stroških gradnje hiše na ključ, zato niso vključeni najcenejši materiali in izdelki. Glede na izkušnje so upoštevani najpogostejše izbrani elementi, ki niso najcenejša izbira.

KLJUČNE SO ŽELJE INVESTITORJA

Odločite se lahko še dodatno prihraniti in vključiti cenejše elemente ali pa vključiti nadstandardne elemente. Zavedamo sem, da ima vsak posameznik lastne bolj in manj pomembne prioritete, ki jih želi vključiti v gradnjo svoje nove hiše, zato se v vseh fazah upošteva želje investitorja.

Vedno bomo skupaj poiskali optimalne rešitve, glede na želje, bivalne potrebe in finančne zmožnosti investitorja.

Vsi vključeni elementi, ki so opredeljeni pri posameznem informativnem izračunu, so le predlog, v vašo hišo bomo vključili točno določene elemente, ki jih boste izbrali vi.

NEKAJ VKLJUČENIH ELEMENTOV

STAVBNO POHIŠTVO

Primarno so vključena PVC OKNA in terasna vrata v beli barvi, s troslojno zasteklitvijo in U-vrednostjo 0,76W/m2K. Okna ustrezajo nizko energijskim in skoraj nič energijskim normativom. Glede na želje investitorja, lahko ponudbo nadgradimo s PVC-ALU ali v celoti ALU stavbnim pohištvom.

VHODNA VRATA so zrcalo hiše, zato so v izračunu gradnje na ključ že upoštevana visoko kakovostna vhodna vrata PVC-ALU z ALU masko na zunanji strani. Na voljo so različne barve; bela, antracit in druge klasične ter posebne, kot je npr. rdeča. Izbirate lahko tudi okras z inox aplikacijami. Če imate željo po vhodnih vratih s steklom ali obsvetlobami, nadsvetlobami, ključavnico z odklepanjem na prstni odtis, vam jih vključimo v ponudbo. Pri manjših hiškah so v izračunu na ključ vključena vhodna vrata INOX v beli barvi, možna je nadgradnja v poljubni model PVC-ALU vhodnih vrat.

OGREVANJE

Priporočamo ogrevanje s toplotno črpalko Daikin Altherma 3 in talnim ogrevanjem. Pri manjših hiškah smo v izračunu predvideli centralno ogrevanje s kaminsko pečjo na pelete. Način ogrevanja je popolnoma prilagodljiv glede na želje investitorja ter nekoliko odvisen tudi od lokacije parcele.

FINALIZACIJA

NOTRANJA VRATA prihajajo od priznanega proizvajalca Garant. Izračun na ključ vključuje notranja vrata BELI LAK s kljuko Moskva, ki so trenutno najpogostejša, moderna izbira, niso pa najcenejša. Za vse ljubitelje imitacije lesa, klasične bele barve, stekla in drugih klasičnih ali dizajnerskih linij, ima proizvajalec na voljo široko ponudbo, ki vas bo navdušila.

KOPALNICA vključuje celoto; upoštevana je sanitarna keramika, podometni kotliček, podometni okvir za umivalnik, kopalniško pohištvo z umivalnikom KolpaSan (komplet Adele Viva, vključno z omarico nad umivalnikom), armature HansGrohe. Vključena je tudi trenutno najbolj aktualna izbira prhe poravnane s tlemi, s sistemom Wedi, steklena stena in armatura. V primeru, da sta v hiši, ki si jo ogledujete predvideni dve samostojni kopalnici, je v drugi, manjši vključena samostoječa masažna tuš kabina. Le ta je vključena tudi v manjših hiškah. Ker imate investitorji različne bivalne potrebe in prioritete, se v vašo kopalnico vključi točno določene elemente, za katere se dogovorimo; npr. tudi klasično ali masažno kopalno kad, klasično prho z nizko kadjo…

TALNE OBLOGE izbirate vi. Izračun gradnje na ključ vključuje keramiko v imitaciji lesa, imitaciji kamna, betona oz. poljubnega videza po vaših željah. Predlagamo keramiko velikega, modernega formata. Glede na željo investitorja, lahko vključimo parket, vinil, ladijski pod ali drugo talno oblogo.

Preglejte ponudbo naših hiš in si izdelajte informativni izračun. Za vsa dodatna vprašanja o vključenih elementih in drugih podrobnostih, smo vam na voljo.